Træning for bedre bevægelse - fordi vi er skabt til bevægelse

Yin Yoga

Er for dig, der ønsker forandring
Vi arbejder udelukkende med øvelser siddende eller liggende. Vores principper i øvelserne er grounding, holding og relaxation. Så når du er guidet ind i din øvelse, og har fundet din grounding i øvelsen, holder du stillingen og bliver i stillingen i 3 – 6 minutter. Du holder øvelsen med en aktivitet, så du arbejder med dine led, knogler, musker og ligamenter i øvelserne. Når du har denne aktivitet og holding, finder du ro. Ro til at være i øvelsen, ro til at stå væsentlig stærkere når du kommer ud af øvelsen.

Den gren af Yin yoga som jeg arbejder er med aktivitet i de siddende eller liggende stillinger for at skabe balance mellem yin og yang. Denne stilart har været et værdifuldt værktøj til at fastholde min smertefrihed, energi og en helt anderledes mobil og stærk krop med masser af overskud.
Jeg går med denne stilart, fordi jeg tror på at vores krop er selvhelbredende – og denne process er betinget af at vi giver vores krop de rette betingelser i form af korrekt bevægelse, kost, og søvn, men også at vi ikke kommer sovende og hvilende ud af vores smerter. Der skal arbejdes for at sætte de rette energier i kroppen igang.

Så invester i din krop, og få implementeret Yin Yoga i din eksisterende træning. Alene fordi du virkelig fortjener det 🙂 Det gør vi alle 🙂